Medlemskvällen

Fyra fagra damer var vi som samlades i björkbacka på torsdagskvällen. Vi slog oss ned under den ståtligaste av tallar där småfåglarna ivrigt matade sina små högst upp i tallkronan. En vacker hackspett gjorde oss sällskap och vi njöt när solens strålar spelade över den vackra fågeldräkten. Det bjöds på värmande dryck, de ljuvligaste chokladpraliner och vindruvor i djupt purpur. God var stämningen och klokskap utbyttes blandat med glittrande skratt och stoj. Två små troll fick vara med och sprida kärlek också och kring oss stod solgula gullvivor i ring. Vi värmde oss på filtar i gräset och längre bort kunde vi se hur en stor grupp barn utövade stämningsfull yoga i fullkomlig tystnad. Vi log mot varandra och alla kände nog den magiska stämningen som vilade över hela platsen ikväll.
Plötsligt springer uppemot ett hundratal spänstiga vikingar förbi på den lilla gångstigen, de ler mot oss med sina bländvita leenden och vi höjer våra bägare till hälsning. Tydligen tävlade de om ett motorfordon genom sitt spring, men vad brydde vi kvinnfolk oss om orsaken så länge Gudinnan ler mot oss, spjuveraktigt eller ej. Måhända vi blev en liten grupp som samlades denna första gång, men tänk ändå detta utbyte av spännande historier, upplevelser och kunnande. Det här blev ännu en underbar kväll att minnas! Nästa gång kanske fler vågar komma och fylla ut vår grupp, alla är så otroligt välkomna till nästa kvälls glada skratt och gemenskap. Vi ser fram emot att träffa DIG.

Photobucket

Photobucket


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ljus & Kärlek / Trollkatt


Kommande events Jamtland

Photobucket

Kommande events hos VanaDis Jamtland :

* Två öppna tempelkvällar är spikade hos Ravenstar i dvärsätt.
Nu ingår en kortare handledd meditation.

23 Maj och 20 Juni.

* Medlemsträff!
26 Maj anordnar vi en medlemsträff för alla VanaDis medlemmar som har möjlighet att komma till björkbackaparken i Östersund. Detta är enbart för medlemmar men som på alla events så kan man lösa medlemsskap på plats. Vi har en träff med picknick/knytis där var och en tar med sig eget fika. Om det regnar tittar vi på alternativ inhomhus eller skuter fram träffen. För frågor kontakta: [email protected]


* Spåkväll 8 Juni.
Ännu en spådomsafton är spikad, nu enbart för medlemmar och man kan lösa medlemsskap på plats. Denna gång ska alla som vill själva få prova att spå på olika sätt.

* Kristall-grävning
12 Juni letar vi kristaller i kristallgruvan i Olden. Även detta enbart för medlemmar.


För frågor kring dessa events, skriv här i kommentarer för inlägget eller maila mig på [email protected]
Mer info kommer upp i bloggen inom kort.

Ljus & Kärlek / Trollkatt


Succé med spådomsafton :)

Vår spådomsafton som VanaDis Jamtland hade här i Östersund i måndagskväll, blev över förväntan bra med otroligt många besökare. Eternias tvåvåningslokal passade perfekt för ändamålet. Vi hade fem olika poster under kvällen, Lola Korpstjärna satt med sin Vera och visade olika sätt att spå på shamanskt vis, och som häxa med tex spåkula. Där fanns möjlighet att bli spådd via kort vid en post, orakel/änglakort vid en annan, två medium tog hjälp av andevärlden och en trappa ner bjöds det på kaffe och spåddes i kaffesump där man också fick prova själv att se något och tolka i sumpen. Det var mycket folk och till våra medium var det ständig kö och alla besökare var förväntansfulla. Vi hade lotteri för besökarna i slutet av kvällen med priser som meditationsljus skapade av Lia Utterheim, en handgjord drömfångare och en kristallpåse av Lola Korpstjärna och en Atlantean Healing av Eleonor Magnusson som driver Eternia. Det var en härlig stämning hela kvällen och alla var nöjda och glada. Med tanke på att detta var så populärt så kommer vi anordna fler kvällar på temat. Nedan kommer lite osorterade bilder från kvällen och den enda jag missade att fånga på foto var vårt medium Anette Öberg då jag inte ville avbryta och störa hennes sessioner.

Ljus & Kärlek / Trollkatt

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Priserna man kunde vinna i lotteriet:

Photobucket

Lia Utterheim hade fixat en snygg tygväska med axelband för VanaDis, något vi hoppas kommer finnas till försäljning lite senare ;)

Photobucket


Spådomsafton

9 Maj

har VanaDis Jamtland spådomsafton där man får prova på olika sätt att spå. Vi kommer ha olika stationer där kunniga människor visar olika spåsätt.

Detta kostar 50:- som går direkt till ett klick för skogen vilket är en organisation för att bevara våra gammelskogar. 

Vi håller till i Eternias lokaler i ÖSTERSUND.

Rådhusgatan 61 D

Eternia - Center för Andlig och Personlig Utveckling 

tfn 070-6886277

Vi börjar 18:00


RSS 2.0