Svartmånefirande i VanaDis syd

När månen är som mörkast finns möjlighet att se djupt inåt i oss själva och i vår historia. Långt inne i våra kroppars skrymslen och vrår hittar vi de gamla fornnordiska gudinnorna. De lever också i marken, under jorden, i berg och hav. Svartmånemagi lämpar sig för visdomsletande och kraftsökande. Som skattjägare med facklorna högt söker vi oss fram i det kollektivt undermedvetna.

Söndagen den 5 decemeber hålls den första av årshjulets tretton svartmånemöten i Malmö. Då vilar vi i tystnaden och möter Audhumbla - den fornnordiska kosmiska kon som finns där Skapelsen börjar.
Tisdagen den 4 januari närmar vi oss isens och snöns gudinna Skade: jägarinnan som stödjer oss att söka efter det vi behöver och hålla vårt fokus.
Tiden är 18oo - 20oo. Plats meddelas vid anmälan.
Kostnad: gratis för medlemmar i Gudinneförenigen Vanadis, 100 kr per gång för icke medlemmar.
För anmälan: [email protected] eller 0737-530425.


Yule-pyssel

En kreativ dag med Yule-pyssel! Scrappa, skapa i olika material, utbyt erfarenheter, visa varann och dela kunskap, skratt och glädje! Mer info samt anmälan till Lillis 070-2541577 senast fredag 19/11.


Yogakväll

Välkommen på Yogakväll med Lillis Svanborg.
Vi gör några enkla, kraftfulla övningar, går igenom två andningstekniker, har skön avslappning och avslutar med en sångmeditation. Vi dricker yogithé och mumsar på nåt gott.... Pris 50 kr för medlem eller 100 kr för icke medlem. Anmäl dig till Lillis på tel 070-2541577 senast ...lör. 20/11. Varmt välkommen!


VanaDis Södra

Nu kommer det igång aktiviteter i Vanadis Södra. Kontaktpersoner Sofia och Willenda kommer att göra sitt bästa för att det ska ske spännande saker för Vanadismedlemmar och andra intresserade framöver. Från och med den 5 december anordnas svartmånekvällar med tema utifrån nordiska gudinnor och kvinnliga väsen i Malmö. Kompletterande fullmånekvällar planeras löst till nästa år.
Kontakt uppgifter till Sofia och Willenda är: [email protected] och [email protected]. Den som är nyfiken på vad vi gör i övrigt hittar oss på

http://gudinnans.blogspot.com/ &  http://hexdansen.blogspot.com/

Mer precis information om Svartmånekvällar kommer snart.

~**************~

Här på bloggen kommer länkar finnas på höger sida. Dessa skall fyllas på så alla i sammanhanget finns att finna där.

Ljus & Kärlek!


Välkomna på Inspirationskväll

Nordiska Gudinnor - Information, Inspiration samt Meditations afton 11/11 Välkommen på en mysig cirkelkväll, där Lola Korpstjärna berättar om några av våra Nordiska Gudinnor ur perspektivet Livets Hjul, Årets Hjul. Du får veta mer om hur du kan förhålla dig till dessa Gudinnor, och medvetet ta del av deras energier. Vi samtalar och delar erfarenheter tillsammans, det blir tid för frågor och svar kring Gudinnorna samt naturligtvis en kaffetår med kaka. Kvällen avrundas med en guidad meditation där du leds in i Gudinnornas förtrollande värld. Varmt välkommen att delta! Lokalen är som vanligt Ravenstar på Törnstensgränd 10 Östersund. Anmäl dig till Lola Korpstjärna via telefon 073 8480913 eller epost [email protected] Varmt Välkomna!!!

RSS 2.0